Usluge i proizvodi

HIDROIZOLACIONI SISTEMI I MATERIJALI
/ konsalting i isporuka

Mi smo posvećeni pronalaženju adekvatnih rešenja za potrebe naših klijenata kroz upotrebu naprednih tehnološko funkcionalnih rešenja i proizvoda za objekte u visokogradnji i infrastrukturnim objektima.

Nudimo kompletna rešenja za paro, termo i hidroizolaciju ravnih krovova, krovnih terasa i ostalih površina kojima je potrebna adekvatna zaštita.

Na infrastrukturnim objektima nudimo sistemska rešenja i proizvode najvišeg kvaliteta zajedno sa našim partnerima.

Veliki deo infrastrukturnih objekata u regionu je kao sistem hidroizolacije iskoristio MMA sisteme zaštite. MMA je skraćenica od hemijske oznake polimernog jedinjenja MetaMetilAkrilata.

U skladu sa svetskim tehnološkim trendovima, primena MMA tehnologija je sve prisutnija. Zajedno sa našim engleskim partnerima-svetskim liderom, prvenstveno u proizvodnji MMA hidroizolacija, GCP Applied Technologies (ex-Stirling Lloyd koga su kupili 2017.godine), na regionalnim tržištima nudimo tehnička rešenja koja dokazano pružaju adekvatnu zaštitu infrastrukturnim objektima, pod bilo kojim klimatskim i eksploatacionim uslovima.

Izuzetno smo ponosni na našu tehničku javnost koja je u poslednjih desetak godina uvidela sve prednosti sistema nudimo na tržištu regiona. Mnoga tehnička rešenja na objektima infrastrukture u regionu su obuhvatila primenu materijala i sistemskih rešenja koje promovišemo.

Upotreba MMA je veoma rasprostranjena u mnogim segmentima naših života. Na primer, MMA je veoma prisutan i ima važnu ulogu u medicini. Razlozi leže u pouzdanosti, sigurnosti i dugovečnosti, a primenu je u svrhe kao što su zamena kuka, kod raznih stomatoloških zahvata, pomagala, zahtevnih procesa koji od materijala u primeni iziskuju adekvatne performanse, a da su u isto vreme potpuno neškodljivi po čoveka i životnu sredinu.

Kod graditeljskih poduhvata, upotreba MMA je od ključnog značaja radi produženja  životnog veka objekata, uz istovremeno smanjivanje troškova održavanja i podizanja opšteg nivoa sigurnosti objekata.

Objekti na kojima su korišteni ovi sistemi su Mostovi / vijadukti / nadvožnjaci/podvožnjaci/parking prostori.

Osim ovih, nudimo adekvatne sisteme zaštite i kod tunelskih konstrukcija, metro tunela i metro stanica.

 GEOMEMBRANE OD SINTETIČKIH MATERIJALA EPDM, HDPE,…

/ konsalting i isporuka

Upotreba geomembrana je potrebna kako za zaštitu i obezbeđivanje resursa vode, ali i za adekvatnu zaštitu životne okoline.

Naša posvećenost kod obe ove potrebe, se ogleda u više sistema i celina koje smo razvili za upotrebu na hidrotehničkim (geo)projektima.

Kako bismo bili još precizniji navešćemo neke od struktura gde se upotrebljavaju geomembrane: Oblaganje jezera ili rezervoara, akumulacije za navodnjavanje, ribnjaci, ambijetalna jezera (bare), uređenje rečnih tokova, sanitarno-komunalne deponije, deponije opasnog ili posebnog otpada, kompostiranje stajskog đubriva, primena u rudarskoj industriji i itd.

OZELENJAVANJE KROVOVA I FASADA

/ sistemska rešenja

Globalni trendovi koji u urbanim sredinama predviđaju povećanje zelenih oaza i površina, vode ka potrebi za ozelenjavanjem krovova.

Naša bliska saradnja sa jednim od vodećih EU franšiza – OPTIGREEN, Nemačka, omogućuje pristup tehničim rešenjima i adekvatnim proizvodima neophodnim za kvalitetno izvođenje zelenih krovova. Vrhunska rešenja za raven i kose krovove, krovne bašte, krovne terase.

INDUSTRIJSKI I SAMOLEPLJIVI DIHTUNZI
/ prodaja i isporuka

U poslednje tri decenije smo se pozicionirali kao pouzdan dobavljač visokokvalitetnih dihtunga za prozore, vrata, kao i široku raznovrsnu industrijsku upotrebu gde je potrebno adekvatno dihtovanje.

Izdvajamo sledeće grupe dihtunga za naše klijente:

 – Industrijski ugradni dihtunzi za proizvođače drvenih prozora, drvenih vrata, kombinacije drvo aluminijum.

PDF: Industrijski ugradni dihtunzi

– Samolepljivi dihtunzi za široku upotrebu u industriji, montažnim delatnostima, proizvodnji raznih industrijske opreme i postrojenja;

PDF: Samolepljivi industrijski dihtunzi

– Samolepljivi dihtunzi po sistemu „Uradi sam“

PDF: Samolepljive KPD

– Sistem naknadnog dihtovanja vrata i prozora „EuroStrip“

PDF: Euro Strip

GUMENI KOMPENZATORI
/ prodaja i isporuka

Distribuiramo cevne gumene kompenzatore Teguflex® za prehrambenu industriju, petrohemijsku industriju, toplane, vodovod i kanalizacija, industrijska postrojenja i sl., proizvođača Trelleborg AB, Švedska.

ZAPTIVNI MATERIJAL ZA STOLARIJU I STRUKTURNE FASADE

/ konsalting i isporuka

Tehnološki razvoj fasada i fasadne stolarije je dove do vrhunskih tehničkih rešenja uz upotrebu materijala koji uz estetske vrednosti doprinose uštedi energije kao i poboljšanju uslova boravka u ovakvim prostorima.

Mi nudimo razne vrste pomoćnih materijala i proizvoda, kao i rešenja za adekvatnu ugradnju fasadne stolarije, strukturnih i običnih fasada.